RK De Goede Herder parochie
Emmen en Erica

 

Nieuws uit de Gerardus Majella kerk

GERARDUSKALENDER 2022


Kalender met schild:
Evenals afgelopen jaren wordt ook dit jaar weer, ten gunste van de adventsactie, door de VOM groep een verkoopactie opgestart van verschillende artikelen.
We beginnen ook nu weer met de verkoop van de Gerarduskalender van 2022 Op deze kalender staat dagelijks een inspirerende tekst, waarmee de dag met een beetje extra spirit kan worden begonnen. Op de achterzijde van de kalender staan leuke grappen, interessante weetjes, puzzels etc.
Ook is het leuk om deze kalender cadeau te doen aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
De kalender is te koop voor € 8,50 per stuk en verkrijgbaar op het secretariaat.


___________________________________________________________________________________________________________________________
OVERTOLLIG TUINGEREEDSCHAP??

Heeft u overtollig tuingereedschap staan of hangen? Staat of hangt het in de weg en wilt u er eigenlijk wel gewoon van af? Het tuingereedschap van onze groep tuinkabouters is dringend aan vervanging/aanvulling toe!! De groep is op zoek naar o.a.: pvc bladharken; metalen bladharken; spades; snoeischaren; grote snoeischaren voor takken; tuinharken; stelen met handvatten voor schoffels en tenslotte Aspen benzine meng.
Dus…..schroom niet en geef het even door aan het
secretariaat (622404)…….en maak de tuinkabouters blij!!
Hun dank is groot……!!

___________________________________________________________________________________________________________________________